Nike Air Max 95 Pas Cher


 • A sok grafikai motívumban játékos pár egy pillangót és egy hernyót is hímz a nyelv „Air Sprung” foltjára. Bár mindketten finom miniatűr Swoosh-ekkel vannak felöltözve, csak a rovar passzol a ragyogó kékhez és a lilához, amelyek visszhangzik a cipőben. Vente Nike Air Max 95 A szomszédos burkolat - amely részben újrahasznosított anyagokból áll - különböző fokú krémet választ, amelyek mindegyike a külső talp mentén növekvő antropomorf gombák kialakításához került felhasználásra.  A saroknál és az Air egységen élénkkék márkajelzést használnak, hogy megzavarják a teljesen szürkeárnyalatos megjelenést. Acheter Nike Air Max 95 A fényvisszaverő csipkehurkok és a kétszínű talpegység további olyan formatervezési jelek, amelyek megkülönböztetik ezt az AM 95 Ultra-t elődeitől. A talp szürkére és feketére van osztva, hogy egy látszólag elegáns megjelenést biztosítson, amely rengeteg meglepetést tartalmaz.

  Ennek ellenére az „AMRC” aláírási elemek érintetlenek, ami tovább növeli az ajánlat vonzerejét. Nike Air Max 95 Pas Cher A fent említett témát és a „BVRTN, OR” feliratot egyaránt megjelenítő fülek a hátsó sarokba vannak varrva, a modell szokásos hímzéseivel, valamint a csomagoláson kívüli transzparensekkel és jelvényekkel párhuzamosan. Ezenkívül a csomagot egy Swoosh-alakú bűbáj is kíséri, amely fekete, fehér, „Obszidián” és „Vitorla” színekből áll.

  Amióta a Nike megalkotta a „Move to Zero” kifejezést, nagy lépéseket tettek szénlábnyomuk csökkentése terén. Chaussures de Nike Air Max 95 És ma a fenntarthatóság továbbra is minden új kezdeményezés és kiadás nagy része, beleértve az „Air Sprung” kollekciót is. A sokféle értelmezéssel teli csomag és a rugóhoz illő elemei hamarosan bővülni fognak ezzel a hamarosan megjelenő Air Max 95-tel.

  A felső rész márkajelzésétől és az Air Max egységektől eltekintve a páros szürkeárnyalatos elrendezést kínál. Nike Air Max 95 Hommes/Femmes A Vamp fedőrétegek fokozatosan könnyebbekké válnak, ahogy a középtalptól a nyelv körüli hálós fedőkig haladnak. A csipkehurkok a „vasszürke/fekete” sémát is választhatják, és fényvisszaverő részletekkel büszkélkedhetnek, amelyek együtt működnek a gerinc felületével az éjszakai láthatóság érdekében. Végül gofrimintás külső talpak teszik teljessé a pár sötét esztétikáját a „fekete” színben, de az Airbag ablakai a felsőrész merész vörös hangulatát kölcsönzik alá.

  www.all-newshoe.comPlease login to reply this topic!