Kopen Air Jordan 2


 • De "Poster Collection" van Jordan Brand wordt dit weekend afgesloten met de introductie van de Kopen Air Jordan 2. Mike's tweede kenmerkende silhouet is een van zijn vroegste modellen die vaak door fans wordt bekeken vanwege het feit dat hij zijn tweede seizoen buitenspel heeft gezet door een blessure. Deze Air Jordan 2 weet echter meer dan genoeg belangstelling te wekken dankzij een unieke 'Wing It'-hielbranding, gebaseerd op een old school-advertentie die in 1987 in gedrukte tijdschriften verscheen. Het sterke zwart-witcontrast op het bovenwerk is een eerbetoon aan de kleurloze inkt waarin de poster is gedrukt  De University of North Carolina heeft dit jaar misschien verloren in de National Championship-wedstrijd op een manier die misschien ooit de meest geconcentreerde gebruik van de gepatenteerde huilende Jordan-meme in een tijdsbestek van 24 uur inspireerde, maar gelukkig komt Jordan Brand door met een schone Air Jordan 2 Bestellen Laag paar als mooie troostprijs. De Air Jordan 2 Low "UNC" zal naar verwachting op 11 juni bij retailers aankomen met een strakke combinatie van een met schaal beladen witte basis, universiteitsblauwe biezen en accenten van Midnight Navy om een ​​Tar Heels-vibe op te roepen bovenop de zelden geziene lage top versie van de tweede handtekening van Michael Jordan. Het model heeft in de zomer van 2016 een opleving gezien en dit zou wel eens de beste colorway tot nu toe kunnen zijn.

  Een compliment voor eerstgenoemde, de medewerkers zijn van plan om op 13 mei een Air Jordan 2 Sale Online te lanceren onder de vlag "Airness". Het paar werd al maanden geplaagd door sneakernieuwslekken, maar A Ma Maniére onthulde het paar pas onlangs via de korte film "Your Airness". In twee minuten en tien seconden legt cameraman Tyler Clark de spoken word-kunstenaar Kyla Lacey vast terwijl ze een origineel, krachtig gedicht voordraagt ​​dat impliciet is gericht op de Black and Brown-gemeenschappen.

  De pop-surrealistische kunstenaar introduceert een reductieve interpretatie van de Air Jordan 2 Schoenen en bewerkte voorzichtig het bovenwerk van de schoenen zonder al te veel van het DNA in gevaar te brengen, terwijl ze haar eigen draai gaf. Het lijkt er nu op dat er een Air Jordan 2 Low in de maak is, zoals hier blijkt uit gelekte afbeeldingen. Net als de high-top, heeft haar Air Jordan 2 Low een gedeconstrueerde benadering, maar met een jagersgroene hak en buitenzool aan de buitenkant. De vertrouwde buitenkant met slangenleerstructuur zit onder de hiel, terwijl een glad, plat leer de teen bedekt. Een suède teenbescherming maakt de algehele look compleet.

  De low-top versie van de Air Jordan 2 Heren/Dames is zeker trending tegenwoordig. Gisteren zagen we een speciale make-up voor de Marquette Golden Eagles met de schoolkleuren en de tong als reclamebord voor het teamlogo. Het lijkt erop dat andere Jordan Brand-uitgeruste hogescholen ook de AJ2 Low-behandeling krijgen omdat UNC zojuist hun versie van de historische lage Jordan-schoenen heeft onthuld. De kleurstelling is het bekende poederblauw, terwijl de beroemde argyle-print fungeert als de inlegzool voor dat kenmerkende contrast.

  www.mayschoenen.com • An epic past. lolbeans


 • This is a very well-written and informative post. In my opinion, this is one of the very best posts that has ever been published. Your work is outstanding, and it motivates me to do better. Please accept my sincere gratitude. bubble shooter


 • best printer on printerlake


 • Thanks for your kind information. visit our blog and check our service of Garage door repair Williamsburg


 • Really want to introduce to you word counter- an essential application in work


Please login to reply this topic!