Taha Can Sarı Yorumları

• Merhaba forum üyeleri!

Kripto para kurslarını inceliyorum ve önerilerde sık sık FFA (Financial Freedom Academy) ve eğitmen Taha Can Sarı karşımıza çıkıyor.

Belki aranızda bu programı tamamlayanlar vardır? Her şey ilgimi çekiyor:

– Normal bir temel mi veriyorlar yoksa “su” mu?

– Destek/geri bildirim var mı?

– Gerçekten para kazanmaya başlamaya yardımcı oldu mu, ya da en azından kaybetmemeye?

Her şeyin kişiye bağlı olduğunu anlıyorum, ama yine de kursun ne kadar iyi olduğunu anlamak istiyorum.

Lütfen, zor değilse artıları ve eksileri de yazın 🙏

• Kurs, özellikle ticaret hakkında bilgimi sistematik hale getirmeye yardımcı oldu. Seviyemi hissedilir şekilde yükseltti.

• Taha'nın kripto para kurslarından hoş bir sürprizle karşılaştım. Her şeyi parmaklarıyla açıklıyor, benim gibi yeni başlayanlar için bile. İlk işlemlerimden küçük bir kâr elde ettim💰 Tek istediğim, gerçek örneklerle daha fazla pratik yapmak.

• Taha'nın öğrenme yaklaşımını beğendim. Kurs, materyallerin zor terimlerle aşırı yüklenmeden kademeli olarak öğrenilebileceği şekilde yapılandırılmış. Pratik ödevler benim için bir keşif oldu. Daha önce kripto para birimleri hakkında makaleler okuyordum, ama bu bilgileri nasıl uygulayacağımı anlamıyordum. Burada ise her görev gerçek durumlarla bağlantılıydı ve nasıl çalıştığını hemen görebiliyordunuz. Şimdi bir eylem planım var, ona uyuyorum ve ilk sonuçları görmeye başladım

• Dersler net, gereksiz bilgi yok. Temel kavramları anladım, artık kendimi daha güvende hissediyorum🙂

• Satış alanında çalışıyorum ve kripto bana her zaman uzak bir şey gibi gelmişti. Ama bir gün bir iş arkadaşım Bitcoin ile nasıl para kazandığını anlattı ve ben de denemeye karar verdim. Taha Can Sarı'nın kurslarına kaydoldum ve pişman olmadım. Artık piyasanın nasıl işlediğini anlıyorum ve hatta para kazanmaya başladım. Borsada ticaretle ilgili dersleri özellikle beğendim 📈. Doğrusu, başlangıçta grafikleri anlamak zordu, ama o her şeyi o kadar iyi açıklıyor ki, ben bile anladım. Para kazandıran bu kadar yararlı bilgiler için teşekkürler

Please login to reply this topic!